.

.

Tkrady трайна врата постелка за мръсотия улавяне на открито посрещат постелки Неплъзгащи се външни постелки за врати с нисък профил на входната врата входни килими к?

Tkrady трайна врата постелка за мръсотия улавяне на открито посрещат постелки Неплъзгащи се външни постелки за врати с нисък профил на входната врата входни килими килими постелки на закрито на закрито

BGN 7.25
Сума

Използването на този килим може да подобри начина ви на живот и да добави цвят и текстура към вашата жилищна зона След като влезете в къщата, обувките ви ще бъдат незабавно от всяка вода, прах, песъчинка, мъка, пясък, валежи, трева, киша, дъжд или сняг благодарение на нашата врата. Перфект за всички видове време, този килим е устойчив на UV, устойчив на плесен и плесен и устойчив на вода и петна. Изработен от устойчиви, устойчиви на атмосферни влияния материали. Абсорцира влагата и мръсотията : Нашият вратар е в състояние да премахне мръсотията и бързо абсорбиращата влага. Определено ще бъде обичан от всички възрасти . Това е идеалният подарък за почивка или всеки повод за подаръци. Мултифункционална употреба : постелката е прекрасно допълнение към вашата входна врата, вход, стълби, вътрешен двор, гараж, пране, балкон, кухня, баня или всякакъв висок трафик Район, използвайте го, за да украсите къщата и поздравете гостите. Поради разликите между мониторите, картината може да може не отразяват действителните цветове на предмета. Нашият вратар защитава подовата настилка, като улавя мръсотия и влага, поддържайки я суха и чиста. Поради ръчното измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-2 cm .

R

Избор на купувачи