.

.

Spoonflower Fabric - Максимален снежен леопард Снежинки Диви животни Зимни коледни петна, отпечатани върху минка тъкан мазнина Квартал - Шиене на юрган Баща за плюшени игра?

Spoonflower Fabric - Максимален снежен леопард Снежинки Диви животни Зимни коледни петна, отпечатани върху минка тъкан мазнина Квартал - Шиене на юрган Баща за плюшени играчки

BGN 3.39
Сума

Селината е безпринцована Ширината на двора ще зависи от вида на избирането на плат. Eco Friendly & Made in the USA : Дизайнът по ваш избор в снимката на списъка е отпечатан за поръчка, използвайки екологични мастила на водна основа върху избраната от вас селекция от плат.Максимален снежен леопард Снежинки Диви животни Spoonflower Fabric от тъканта Yardspoonfonflower е устойчиво отпечатана в САЩ, използвайки нетоксични мастила и етично добити материали. Ние не предлагаме половин ярда. Дебелна четвърт : 1/4 -ти двор от тъкани, с размери 18 " дълъг по половината от ширината на двора (варира на базата на избрана тъкан). Нашият уникален процес по заявка означава, че можете да намерите перфектния дизайн и да го отпечатате по поръчка на правилната материя за вашия проект! С Spoonflower можете да се свържете с художници от цял ​​свят. Опции за рязане : до двора : един двор с тъкани с дължина 36 "и дълъг и дълъг и дълъг Множество ярда ще отпечатат като непрекъсната дължина. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Taranealart.

R

Избор на купувачи