.

.

Разделител мъниста златни септални мъниста квадратни разделител мъниста хлабав запушалка мъниста от неръждаема стомана мъниста за Направи си сам занаяти и бижут?

Разделител мъниста златни септални мъниста квадратни разделител мъниста хлабав запушалка мъниста от неръждаема стомана мъниста за Направи си сам занаяти и бижута вземане

BGN 5.86
Сума

Широко приложение : тези разделителни мъниста не са петнисти и могат да действат като малко украшение за вашия занаятчийски проект или бижута, също могат да бъдат красиви аксесоари за различни занаятчийски проекти и парти декор, идеални за гривни, колиета и обеци 304 неръждаема стомана материал : изработен от високо качество на 304 неръждаема стомана, недеформируем, издръжлив и здрав, анти ръжда и трудно да се счупи. Размер и златист цвят : около 8 мм широк, 8 мм дълъг, 0,7 мм дебел, дупка : 1,2 мм; цветът е златист цвят, който може да се прилага за различни видове декорация. Дистанционни мъниста; и тези мъниста повърхност са гладки на допир, така че те са удобни за носене, и не се притеснявайте за надраскване на кожата си.Размер и златист цвят : около 8 мм широк, 8 мм дълъг, 0,7 мм дебел, дупка : 1,2 мм; цветът е златист цвят, който може да се прилага за различни видове декорация. Пакет и гладка повърхност : 20 бр. Уникален квадратен дизайн : този висулка има очарователна квадратна форма, тези мъниста от неръждаема стомана са точно очарователни и модни, могат да действат като малко украшение за вашия занаятчийски проект или бижута.

R

Избор на купувачи