.

.

Черно златно растение листа за листа килими реколта луксозен златен банан лист мек миещ се килим за килим за килим с неплъзгаща подложка за деца момчета момичета с?

Черно златно растение листа за листа килими реколта луксозен златен банан лист мек миещ се килим за килим за килим с неплъзгаща подложка за деца момчета момичета спалня хола за хол трапезария 5ft

BGN 213.33
Сума

Приема технология за печат на спрей, така че да постигне ефекта от ясен модел, ярък цвят, готината графика, направете стаята ви уникална и забавна 【Отличен материал】 : Печат на килима беше първокласен фланелен плат, междинно слой на гъба, пластмасови петна, които неплъзнеха отдолу, експертно изтъкани от машина, което го направи супер мек и удобен. Не използвайте хлор или белина, нито използвайте обикновен вакуум, за да издухате бързо мръсотията. Редовното вакуумиране и почистване на място ще помогнат на килимчето да остане привлекателен. Черно злато растение листа за листа килимчета винтидж луксозен златен банан лист мек миещ се килим тапицерия килим с неплъзгаща подложка за деца момчета момичета спалня хола за трапезария за трапезария 5 фута.【Размер】 : 60 "x96 "/(150*240см), този първокласен килим е артистично изработен, за да разкраси всеки хол, трапезария и спалня, добавяйки нотка на красота и елегантност, която допълва други аксесоари в дома ви. Качеството на килима ясно картина се съпротивлява на цвета, избледнява, той ще издържи ежедневното износване.

R

Избор на купувачи